Titeket zavarna, ha anyukátok nem lenne otthon a 18. szülinapotokon?
Vagy bármelyik szülőtök..tökmindegy. Ha pl. aznap elutazna (dolgozni, vagy halaszthatatlan ügyek miatt), tehát önhibáján kívül, de azért tehetett volna ellene...
Zavarna, haragudnátok, örülnétek, szomorúak lennétek?
nem, olyankorra szervezném, amikor mindenki ráér.
nálunk sose volt mondjuk divat a nagy családi banzáj, de a pároméknál igen, és ott, ha valaki nem ért rá, akkor átszervezték olyan hétvégére mikor mindenki ráért.
persze a tárgy napon azért mindenki végigtelefonálja ilyenkor egymást legalább egy köszöntés erejéig
én nem haragudnék ezért (mondjuk nálunk nem is túl összetartó a család, talán pont azért mert az ilyen eseményekre mindenki nagy ívben tojt)
engem nem zavarna, én sem voltam otthon a 18. szülinapomon.. :D de nálunk nem szokás a családi ünneplés, vagy ilyesmi. felköszöntenek, van ajándék, de semmi cicoma, és nem is kell nekem ilyesmi..
20L
Anyukám idegenvezető és aznap el kell utaznia egy csoportjával. Nem tud helyette senki sem menni... :(
Köszönöm a válaszokat. Engem kicsit.. "megrázott". Illetve nem jó érzés. A többi szülinapom nem fontos, de azért a 18., vagy a szalagavató, ballagás, ezeket nem örülök, ha kihagyja. Remélem 30-án a ballagásra el tud jönni..
Nem. Én se voltam otthon,mikor 18 lettem,barátaimmal buliztam. Hétvégén meg felköszöntött a család.
Viszont ha a ballagásomon nem lenne ott az iszonyúan zavarna,de ahogy anyukámat ismerem őt mégjobban zavarná ha bármi ilyesmiről lemaradna az életemből.
Szerintem anyud is biztos megoldja,hogy ballagásodon otthon legyen!! :)
Kicsit furcsa lenne, ha olyanért haragudnék rá, amiről nem tehet...
Egyébként 3 hete volt a 18. szülinapom, és hidd el, pont ugyanolyan, mint a többi :D De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!