Létezik még ekkora body? Vagy varrjak, de nincs szabásmintám.
Váll-ülep távolság nagyobb, mint 52 cm.
Kisfiam 21 hónapos,de már nem találok rá sehol bodyt. C und A-ban nincs 98nál nagyobb, a Tesco 2-3 évesekre való bodyja is kicsi, kínaiban a 110 a legnagyobb, de nem tudom milyen számozás az, mert az is rövid. A Scamp oldalán is csak 1 féle van, ami neki jó lenne, és az sem olcsó...
Brendon minőségileg nem a legjobb. Interspárban sincs nagyobb body, turiban sincs. Egyszerűen nem tudom honnan tudnék beszerezni ilyen nagy méretet elfogadható ( értsd 8-900 ft) áron. Aukciós oldalakon sem találok ekkorát.
A közelünkben semmi egyéb vásárlási lehetőség.
Még jócskán pelenkás, tehát muszáj a body, de hol vegyek? Vidéki vagyok és tényleg nincs más bolt a fent említetteken kívül.
A Scamp-nak vannak speciális body-jai, asszem ezen a néven fut, nézd meg a honlapot.
egészen 156-osig van számozva, és igaz, hogy elég drága ,de nagyon jó minőség
Igen ismerős a probléma. én is ugyanolyan gonddal küszködtem a tavaszal. de találtam egy hölgyet a babaszoba.hu-n és ő 380 ft-ért ÚJ bodyt varr. És te választhatod ki az anyagot és Te adhatod meg a méreteket is. én úgy csináltam hogy küldtem neki egyet a saját bodynkból és leírtam neki hogy mennyivel legyen nagyobb az új. És nagyon jó anyagból készíti, nem fakul nem nyúlik ki. És ajándék ennyiért .
ha érdekel privát elküldhetem az e-mail címét.
Kerestem teszen, vaterán is, de hiába 104-110 méret, ha a váll-ülep távolsága kicsi nekünk.
Scamp oldalán pedig csak 1 félét találtam, ami elég sötét színű.
Azt hiszem varrok inkább, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!