Ha túl sok mesét olvasok az ovis gyerekemnek nem fog képzeletvilágban élni? Buta kérdés, de mégis felvetődött bennem.
Figyelt kérdés
Rengeteg mesét kell olvasnom neki. Napjában 5-10 mese, hosszúságtól függően. ez azt jelenti, hogy havonta kb 15-20 mesekönyvet kihozunk a könyvtárból és mindet sorra el is kell olvasni. elmondhatatlanul imádja a meséket. Nekem az lenne a "normális", hogy egyszerre egy mesét elolvasunk és aztán lehet rajta gondolkozni, "emészteni". De ilyen nálunk sosincs, sorra kéri, hogy olvassak. Jó ez így?2011. okt. 12. 11:52
1/3 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyire érdekli. Ebben a korban normális.
3/3 anonim válasza:
En magyarnepmeseket szoktam nézni aztán 13 eves vagyok:D Nekem valahogy bejön. Aztán lehet hogy meg 30 évesen is nézni fogom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!