Anyukak, ti hany tortat szoktatok, venni/csinalni a gyereketek szulinapjara?
3 eve lesz a kismackom,marciusba...idaig mindig 2 torta volt,de most nem tudok donteni.Igazabol egy nagy maci tortat szeretnek.
Koszonom.
Egyet.
illetve a kisebbik lányomnak nyáron volt az első szülinapja, akkor aznap sütöttem egy pici tortát, amit csak mi 4-en ettünk meg, majd a nagy családos vendégségre volt neki egy nagy tortája.
Amióta bölcsis majd óvodás lett két torta van.
Egy otthonra, egy az oviba.
3-at.
Egy a családi banzájra, egy az oviba, egy a gyerekzsúrra.
Nálunk az oviba nem lehet tortát vinni. Csak bolti zárt csomagolású aprósütit.
Mivel 1 gyerek van így 1 torta is van. Mindig én készítem.
Első szülinap sima mezei barackos túrótorta volt.
Második szülinap vaníliakrémes fondantos emeletes Dora torta. Sokat megszenvedtem vele a kisállatokkal leginkább. Ráadásul hőség volt vagy 40 fok és olvadt szét a cucc :(
Harmadik szülinap eperkrémes 3D marcipános katicatorta.
Negyedik szülinapjára Barbie tortát kér, olyan babásat szeretnék csinálni, mint amilyen már linkelve volt, csak marcipános fodros-hullámos szoknyásat.
Mivel nyár közepén született a nagy meleg miatt a tejszínhabos nagyon lágy torták szétmállanak. :( A hűtő se segít sokat, nem fújhatja benne el a gyerek a gyertyáit. Panel és déli fekvésű. Így maradna a csoki vagy marcipán, de a csokit nem szereti.
Nagyon koszonom a valaszokat.
Lehet hogy nalunk is egy torta lesz egy Mickey Eger,mert rajong erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!