Ti hány óvodába fogjátok beíratni a gyereketek, hogy bebiztosítsátok magatok: valahova tuti felvegyék?
Be lehet több óvodába íratni, de ugye a körzetiben élvez előnyt. Én Székesfehérváron lakok, most lesz 3 éves a fiam áprilisban. Itt rengeteg óvoda van, de iszonyat túljelentkezés is. Egy ismerősömék két éve, itt Fehérváron, az összes oviba beíratták a gyereküket, egyikbe se vették fel, az egyik vidéki ovi mondta, hogy mehet. Muszáj lett volna oda vinniük, mert mind a két szülő dolgozik. Végül, mielőtt a gyerek betöltötte volna a hármat, pár nappal előtte szóltak a körzeti oviból, hogy mégis lett egy hely, mehet a gyerek.
Én már előre félek, hogy hova teszem a gyerekem, ha nem veszik fel oviba. Magánovira nincs pénzünk.
Én azt a tanácsot kaptam, hogy inkább egybe jelentkezzünk csak, mert ha több helyre adjuk be, akkor lehet egyikbe sem veszik be. Így csak a körzetes oviba fogunk jelentkezni.
Van, ahol már a beíratkozás is megvolt?
nálunk is úgy van, hogy csak egybe lehet, az egész kerület egy körzet, a központiban van csak beíratás ahol meg kell jelölni sorrendben, melyik oviba szeretnénk vinni majd és ha oda nem veszik fel, melyikek jöhetnek szóba.
költöztünk is egyszer, itt is így működik, tehát nem lehet több helyre beíratni mert egy ember dönt minden óvodáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!