Lcs kérdése:
4 éves gyereknek van értelme, vagy érdemes elektromos fogkefét venni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 21:56
1/13 anonim válasza:
A 4 éves gyereknek van értelme.
A kérdésnek nem sok.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos választ :)
2014. febr. 26. 22:14
3/13 A kérdező kommentje:
akkor bővítem a kérdést. van olyan akinek a 4 éves gyereke elektoromos fogkefét használ? tudja rendesen használni egyedül? melyiket érdemes venni? mik a tapasztalatok? :)
2014. febr. 26. 22:17
4/13 anonim válasza:
én úgy tudom,h 6-8éves korig azért jó,ha segít a szülő..amúgy igen van értelme,jobban tisztít,mint a hagyományos...mi 2 éves korától azt használunk.Dm sajátmárkás,tölthetős fogkeféje,teljsen elégedettek vagyunk vele.
5/13 anonim válasza:
igen, 2,5 éves korátol azt használ, elektromos fogkefét. naponta 4 szer is megmossa a kis fogait :D (most 3,5 éves)
6/13 anonim válasza:
A fiam 2,5 évesen kapott Verdás elektromos fogkefét rokonoktól. Sosem jutott volna eszembe ilyet venni ilyen kicsinek. Gondoltam is magamban, hogy ez mekkora ötlet megint....És tévedtem, nagyon bejött, nagyon szereti.
7/13 anonim válasza:
Fiam 4 eves,nekem es a ferjemnek elektromos fogkefenk van par honapja es a fiam mindig mondja, hogy ő is olyat szeretne. Kiprobalta mar a mienket,es nagyon tetszett neki. Ugy hogy nem sokara o is kap egyet.
8/13 anonim válasza:
Van, abszolút. Az enyém már közelebb volt az 5-höz, mikor kapta, de használjuk, szeretjük, a dm-ben nem is drága. Akkusat nem akarrtam venni, ne legyenek kábelek a mosdókagylónál, de ez meg zabálja az elemet.
9/13 anonim válasza:
A mi ötévesünknek is elektromos fogkeféje van. :)
Nekünk a gyerekorvos javasolta, mert a kiscsaj nagyon nem szeret fogat mosni, maximum egy percig hajlandó csinálni alkalmanként. Az elektromos fogkefe pedig alaposabban tisztít, szóval ártani biztosan nem árt. :)
10/13 anonim válasza:
Lányom 2 évesen kapott, mert nem akart fogat mosni, de ezzel igen. Már régóta nem használjuk csak a manuálisat (mert mindig elfelejtem feltölteni) de azóta nincs gond a fogmosással. 4 évesnek is nyugodtan lehet, olyan aranyos gyerekes mintákba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!