A 2 és fél éves kislányomnak kezdődő tüszős mandulagyulladása van. Kimehet ilyenkor az udvarra, vagy a nagyiékhoz?
Nálunk a múltkor volt ugyanez, és a dokit megkérdeztem ,hogy mehet-e a szabadba.Azt mondta, hogy KÖTELEZŐ!
Figyelj,ha józan ésszel belegondolsz,meg nem fázhat,a jó levegő meg csak gyógyít,nem mint a benti,ahol nyüzsögnek a bacik.Betegség esetén sokkal többször kell szellőztetni,pont azért,hogy a bacik kimenjenek a szobából és a tiszta levegő vegye át a helyüket!
Ha nagyon beteg lenne, fel sem akarna kelni,nem hogy az udvaron játszani.Engedd ki nyugodtan,amennyi jólesik neki,esetleg kis kendőt köss a torkára,bár nem ettől fog meggyógyulni.
Én télen is kivittem,ameddig volt kedve.Érzik ők,hogy mennyi esik jól a hancúrból!!
Köszönöm. Egész nap nyitva az ajtó, a szobáját is szelőztetem, de a nappaliban vagyunk, meséket néz, mert csak így nem sírdogál és nyitva az ajtó folyamatosan, 20 és fél fok van így bent.
Akkor kivihetem, ez jó. Viszont, fújdogál a szél. Mit adjak rá? sapkát, kalapot? Elég ha egy poló, pulcsi és egy vastagabb pulcsi van rajta kint? Alulra adjak harisnyát a nadrág alá? Félek átfujja a szél, vagy megfázik mégjobban. :S Nem tudom hogy öltöztessem.
Nyugi,ugyanúgy kell öltöztetni,mint máskor,mert ha megizzad,többet ártassz vele.Nem azért kapoot úgysem mandulagyulladást,mert megfázott,hanem vírustól!
Menjetek és élvezzétek a jó időt!!!
Aranyos vagy, köszi. Úgy kétségbe vagyok esve, mert még sosem volt ilyen beteg :(
Köszönöm a segítségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!