Egy 9 és egy 12 éves kislánynak milyen játékot érdemes venni karácsonyra?
Én imádtam a Gazdálkodj okosant:D Ha Monopolyt akarsz akkor sztem vmi mesefigurás nagyon bejönne nekik, meg lehet kapni olyan társast is amibem több játék van.
Sajna annyira nemismerem a tárossokat, sose játszom ilyet sajnos:(
azért rem segítettem.:)
Az én lányom 10 éves múlt és már nem szereti a társasjátékokat. Szerintem jobban jársz, ha külön-külön veszel nekik valamit. A 9 évesnek lehet neki való könyvet a lányom imádja a a Neveletlen hercegnőt, vagy valamilyen puzzle-t nagyon jók vannak az ő korosztályának, esetleg plüst azt sosem unják meg:) A 12 évessel bajban lennék, de te ismered. Neki is lehetne valamilyen tinis könyvet, esetleg cd-t, dvd-t a kedvenc együtteséről. Most nagyon szeretik a lányok és az ő korosztályuk a HSM-t , lehet venni neki olyan hátizsákot, tolltartót, mappát, oldaltáskát amin a film szereplői vannak. V
Remélem tudtam segíteni.
Egy 10.5 éves és egy 4 hónapos kislány anyukája.
Szerintem a 9 évesnek jó a társasjáték,akár a monopoly is :)
A 12 évesnek inkább valami CD-t,vagy akár Smink készletet,vagy valami tiniknek való dolgot.
Én 12 vagyok, és én is és az egész baráti/családi köröm nagyon szeretünk társasozni. Mikor 8 éves voltam, akkor pedig a barátomnál a nővérével[akkor 14 volt] társasoztunk. :) szóval sztem jó ötlet a társas, de ha beírod h karácsonyra 12 akkor sok olyan találatot kiad, amiben tanácsot kérnek h mit adjonak egy 12évesnek. Én már rengeteg helyen adtam tanácsot, és lusta vagyok mégegyszer leírni. :)
Remélem nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!