Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Örökbe akarnak adni nekem egy...

Örökbe akarnak adni nekem egy gyereket?

Figyelt kérdés

Ma este felhívott egy telefonszám

Miszerint 2 napja, a magyeri utcai inkubátorban találtak egy kisbabát, mellette pedig hagytak egy telefonszámot is. Történetesen az enyémet. Ezzel a szöveggel hívott fel egy nő, ma este 8kor. Köpni nyelni nem tudtam. 17 éves vagyok. (2 hét múlva 18) Viszont azt gondolom, hogy mas sem reagálta volna le jobban a helyzetet. Nem tudom, hogy ez a telefonbeszélgetés csak egy prank volt- e, vagy sem. Egy gyermek sorsárol azonban morbid dolog lenne viccelődni. Az igazság az, hogy a szüleimen kívül kb egy rokonomat sem ismerem. Bár ennek semmi köze az egészhez. Megyeri úti inkubátor pedig tudtommal nincs. Telefonszámmal hívott, lehet holnap erdemes lenne nekem is felhívnom.?!?!

febr. 24. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha attól tartasz, hogy megvádolnak, hogy a te gyereked, nem kell aggódnod. Nôgyógyászati vizsgálattal egy pillantással megállatítják, ha még sose szültél, mert szülés után megváltozik a méhszáj alakja. Meg genetikai vizsgálat is létezik a világon.
febr. 25. 05:46
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Vagy csak kitaláltad, hogy növeld itt a forgalmat, vagy valamelyik ismerősöd szórakozik veled.
febr. 25. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
biztos vagyok benne, a kérdező ffi, és a haverok szórakoznak.
febr. 25. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akik értelmes választ tudtak adni.

Nem poén a kérdés

Barátnőim pedig nincsenek ://

1 van, az is fiú.

Azzal én os tisztában voltam, hogy 25 év alatt nem lehet örökbefogadni, illetve, hogy ez valami várólistás alapon fut.

febr. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!