Edus83 kérdése:
Hogyan lehetne kíméletesen leszoktatni cicizésről 14hós lányomat?
Figyelt kérdés
nagyon anyás,és fogzik is elég rendesen.Napont kb 6-7alkalommal biztos cicizik,és reggel is elalvásnál is így alszik el,sőt most szinte gész éjel cicizik de kíméletesen szeretném leszoktatni ,de sajnos apukára ebben biztos nem számíthatok,mit ajánlanátok??2011. márc. 25. 20:04
1/5 anonim válasza:
Miért akarod most, hirtelen leszoktatni, Főleg, hogy épp fogzik... én biztos megvárnám, hogy legalább kicsit csökkenjenek a szopizási alkalmak.. hidd el, ő maga fogja elhagyni, ha már nem lesz rá lelkileg szüksége! Főleg, hogy 2 éves koráig úgyis kell, hogy valamilyen formában tejet kapjon... Az anyatej bármelyik tejnél, tejitalnál, tápszernél jobb...
2/5 A kérdező kommentje:
Őszinténn még nem akarom,de lassan elveteményezem azagyamban:),mert igazából imádom én is,de attól félek amennyire anyás egyre nehezebb lesz:)!!
2011. márc. 25. 20:14
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy anyás! Így van jól! Az lenne a baj, ha ennyi idősen nem lenne az :) Figyelj, a nappali "nasi" szopikat ritkíthatod, de a valóban fontosakat (reggel, alvás, este, akár az éjjeliket is, még hagyd meg neki! Hidd el, a legtöbb kisgyerek magától elhagyja, ha már fontosabb lesz számára a világ.. Nekem mind a 3 nagy 2 éves kora körül hagyta el, teljesen önszántából, pedig mind cicifüggő volt előtte... Most itt a pici, elmúlt 2,5 éves és még este meg reggel szopizik... aludni csak így tud, erre még szüksége van. 2 hónapja még cicifüggő volt...
4/5 A kérdező kommentje:
Jujj köszönöm,jó ezeket a tapasztalatokat olvasni,akkor vam remény:)!!Nagyon cici függő és imádom én is ,de sétálunk és sokszor tépi fölsőmet annyira kellemetlen:)
2011. márc. 25. 20:34
5/5 anonim válasza:
Tudom milyen mikor tép,mi is átmentünk ezen.Nem lesz anyás késöbb hidd el,sokkal nagyobb lesz az önbizalma,de erre még visszatérek,most nincs sok időm írni.Biztos vagyok benne,hogy a környezeted nyomására akarod elválasztani.Ne hallgass senkire,csak magadra és a babádra,csak ti ketten tudjátok mi jó mindkettőtöknek.Másfél évesen szinte elkövettem ezt a hibát,erővel el akartam választani,mert mindenki azt mondta jobban fog aludni.Végül nem tudtam megtenni,és örülök ennek.Most 3 éves és már csak elalváshoz kell,megérti,hogy most már máshol nem lehet,mert nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!