Milyennek kell lennie a 2 hónapos baba székletének?
3 napja napi 1x van csak széklete anyatejes babámnak, de úgy hogy segítenem kell lázmérővel. Anélkül eléggé kínlódik a pukik miatt.
Már nem hasmenéses jellegű, hanem krémszerű az állaga a székletének.
Ha nem segítenék rajta, nem is tudom mikor tudná kikakilni.
Az állaga így leírva normálisnak tűnik. Kizárólag anyatejjel táplált babáknál még 1 hét is normálisnak mondható széklet nélkül!
Orvosilag ellenjavallt minden nap lázmérőzni!! "Meg kell tanulnia" egyedül csinálni.
Nem írtad, hogy mennyi idős a baba, de ha úgy látod, hogy nehezen boldogul a kakilással és elmúlt 4 hónapos, akkor ajánlom a Kecseméti szilva desszertet (már néhány kanál is szokott segíteni).
Egyébként meg Infacol vagy Espumisan segít a bélgázoknál, azt már újszülötteknek is lehet adni! Ki kell próbálni, kinek melyik válik be. Adagolását megtalálod a betegtájékoztatón.
Remélem tudtam segíteni! Szép napot!
Bocsánat, látom már, hogy a címben benne van, hogy 2 hónapos...
Akkor a szilva desszert még várhat, de az utóbbiakat mindenképp ajánlom! :)
Élén mustársárga és híg a normális.
Nekünk az infacol segített.
Kedves 14:40!
Majd írd meg, hogy mi lett a tea eredménye! várom...
Kedves 14:54!
Van itthon ilyen szirup, én használtam a szülés után.
Ezt hogyan adtad "kúraszerűen", mennyit egy nap, mennyit egy alkalommal, szopizás előtt után stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!