Ha már nem elég a tej, hogy oldjátok meg a pótlást?
Figyelt kérdés
Hogy a szopcsizások után még adtok a babának tápszert vagy egyszer szopcsi, következő evésnél tápszer?2009. dec. 17. 11:44
1/2 anonim válasza:
Előbb szopi, utána tápszer, így legalább éri inger a cicit, hogy termeljen még:) Persze volt, hogy felborult a rend, ha ordított, akkor előrevettük a tápszert, és utána tettem cicire.
2/2 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős és mennyi pótlás kell neki. Mert amikor nekem nem volt elég a tejem akkor már 5 hónaposak voltak és tejpépet kaptak, nem tápszert és csak naponta egyszer délután vagy vacsorára. Illetva akkor már vettem tejport és tejporral csináltam zabpelyhet vagy tönkölybúza pelyhet. És kaphattak már jó éjt papit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!