A gyulladt mellből nem jön annyi tej?
Szia!
Én is így jártam, mikor 5 hetes volt a fiam. A bal mellem nagyon begyulladt, égő vörös lett és nagyon fájt. Nekem a lázam is felment, egyik pillanatról a másikra 40 fokra. Én elmentem a helyi kórházba a szülészetre, ott kimasszírozták (rettenetesen fájt), kifejték. Kaptam gyógyszereket és injekciót. Utána még kétszer vissza kellett mennem kontrollra. Fagyasztott borsót is tettem rá. Féltem, hogy elapad, így csak 2-3 percekre mertem. Akkor kevesebb volt benne, valóban, de utána megint nagyon sok lett, szépen visszajött. Utána még ez lett a jobban tejelő mellem. Azóta is szoptatok, már öt hónapos a baba. A fagyasztóba is tettem 10 litert.
Én akkor nyugodtam meg, mikor megnézte az orvos. Ha égő vörös és csomós, annyira be van gyulladva, szerintem inkább nézesd meg, mert tályog is kialakulhat benne és akkor fel kell vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!