SOS! Egy 3 hónapos babának egy étkezésnél hány ml tápszert kell megennie?
Vettem Beba Ha Startot, és ott 180 ml van feltüntetve. Ez nem sok.
Tegnapról mára elapadt a tejem. Teljesen puhák a cicijeim, és épphogy pici jön belőlük.
Kétségbe vagyok esve. Idegességemben még egy cigit is elszívtam, pedig a pozi teszt óta eszembe se jutott.
Most mit csináljak.
Mindjárt ébred a Kicsikém, és nem tudom mit adjak neki enni.
Csatlakoznék 2vel előttem szólóhoz! Mindenféleképp tedd cicire,ha felkel!Mindkettőre !És, ha mégis sírnas az éhségtől, adj neki 100ml, majd 1 óra múlvas ismét cici!!!
Ha jön belőle pár csepp, akkor nem apadtál el, és vissza tudod állítani!!Nyugi!
mikor már kevés tejcsim volt én azt csináltam, hogy lefejtem (pl. azt a 30-40 ml-t) és ahhoz számítottam a tápit.( Pl. akkor ha 30ml anyatej , akkor 150ml tápi)
Az enyém is nagyon jó evő, volt hogy túlléptük a mennyiséget, de tanácsom, hogy ne sokszor tedd, mert akárhogy is mondták az enyém "nem jelzi" hogy "kész, itt a vége, nem vagyok éhes", úgyhogy ki kellett "kísérleteznem " a mennyiséget. Lehet nálatok is ez van.(előnye, hogy mindent megeszik...de ez nagyobb korában lett jó)
Köszönöm a válaszokat!
Megcsináltam 100 ml tápszert. Először ezt fogja megkapni, majd utána még rárakom cicire.
Most is jön még tejcsi, de érzem, hogy nincs elég. Azt érzem ma, hogy kevés a 3 óra, hogy a megfelelő mennyiség termelődjön.
Ha cicit adnék neki először nehéz lenne megállapítani, hogy utána miért sír.
Nagyon sírós baba, és ha nem alszik, vagy nem eszik, akkor sír. Szóval ezért adom előbb a tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!