Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési szabadság (Tgyás,...

Szülési szabadság (Tgyás, Gyed, Gyes) alatt bejártok a munkahelyetekre, tartjátok a kapcsolatot a munkatársakkal vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem. 4 éve vagyok itthon, mert azóta lett még egy baba, és a 4 év alatt azt hiszem 5x voltam/voltunk bent. Se telefonon, se mailen, se személyesen.
2010. szept. 20. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Én emailen szoktam küldeni nekik fotókat meg írok egy pár sort, de be nem mentünk. Nincs az az Isten, amiért én a gyerekemet végigcincálnám fél Budapesten Bkv-val csak azért, hogy cseveghessek a kolléganőimmel.
2010. szept. 20. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
én tarton telón, neten....persze nem mindenkivel!
2010. szept. 20. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 2-3 havonta be szoktam menni a gyerekkel együtt.
2010. szept. 20. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
én próbáltam,de azt elvárják,hogy utazzak át a babával,de fordítva nem természetes.így leszoktam róla.most egyszer-kétszer felhívnak,de egyre ritkábban.
2010. szept. 20. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
én igen, mert nagyon szerettem a munkahelyemet, és a kollégák egy részét is:)
2010. szept. 20. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért vetettem fel a kérdést mert, ha bemegyek olyan érzésem van, hogy zavarok, ha nem megyek akkor meg szóvá teszik, hogy régen voltam, viszont ők nem jönnek hozzánk.
2010. szept. 20. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel ők dolgoznak, nem érnek rá terád. Persze udvariasak és ezért mondják, hogymenj.

Inkább tényleg küldj e-mailben pár havonta képet és pár sort, főleg vicces dolgokat a babádról. Ezzel munka közben jó kedvre derited őket és ennek jobban fognak örülni, ezt bármikor el tudják olvasni, mig ha betoppansz, akkor pontban akkor illik foglalkozni veled, még ha nem is érnének rád.

2010. szept. 21. 08:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tartom velük a kapcsolatot, mert a haverjaim lettek. És persze járok is be. A főnökkel is jóban vagyok hozzá is járok be.
2010. szept. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!