Akinek fogadott orvosa volt de ő mégsem volt ott szüléskor, hogy bánt vele az ügyeletes doki?
Én így jártam 6 évvel ezelőtt... :S Nem jött be a dokim a szüléshez éjszaka,pedig nem igazán tudta megmagyarázni miért nem ér rá... Így én is az ügyeletes dokinál szültem,és két szülésznőnél,mert szülés közbe volt műszakváltás...
Le a kalappal mindegyik előtt,a két szülésznő és a doki előtt is,nekem szó szerint kinyalták a seggem,szülés közbe is,és a doki még akkor is mikor bent feküdtem a gyerekkel,amikor csak tudott jött be hozzám,hogy hogy vagyok. De a fogadott dokim,annyira nézett be hozzám,hogy elnézést kérjen... Kicsit rosszul esett
Most a második babámat várom és a mostani fogadott dokim,az aki annak idején ügyelet közbe szülesztett meg :)
Velem nagyon rendesek voltak, vagy mert amúgy is azok, vagy gondolhatták hogy ideges vagyok mert nincs ott a dokim. Pedig nem voltam :)
Ill. szerintem -már ha olyan a doki akinél ez számít-, akkor tudja hogy fizetőképes vagy, és ez is segíthet a jó hangulatban.....
Volt a kórházban egy olyan orvos, aki utálta az én fogadott dokimat, nem is titkoltan. Én csak merő véletlenségből ultrahangon voltam nála, de már azt sem csinálta meg, illetve visszarendelt, amikor nem is volt rendelési ideje. Mondjuk ő a barátnőm gyerekét egy életre elintézte, habár ő, jó az ügyeletes is, köteles levezetni a szülést felkiáltással ment a kórházba-na megtapasztalta, ha nem akarja, nem vezeti le.
De rajta kívül, egyébként mindenki nagyon kedves volt és szó szerint körbeugráltak. De úgy gondolom, az alaptermészetük ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!