Könnyű tágulás? Részletek lent
ez a harmadik terhessegem. Az elsőnel a burokrepesztes kovetoen(1 ujjnyinal repesztettek) egy ora utan tagultam ki, a masodiknal (szinten egy ujjnyinal repesztettek) ez az ido 15 perc volt. Szoval gyorsan zajlott.
A kerdesem az lenne, hogy ha esetleg a harmadik szulesem nem joslokkal kezdodik, mint az elso ketto, hanem elmegy a magzatviz, vagy szivarog es oxi-t kell bekotni, hogy jojjenek a fajasok, akkor ismet ilyen gyors tagulasra szamithatok, m esetleg ilyenre vagyok "bepeogramozva", vagy az oxi nem okoz gyorsan jovo fajasokat?
Miből gondolod, hogy oxyra lesz szükséged úgy, hogy kétdzer szültél fénysebességgel?
Az indikàlt burokrepesztés biztosan gyorsabban hoz fàzàsokat, mintha magàtól reped meg. Gondolom burokrepesztés utàn is gyorsan kellett hogy jöjjenek a fàjàsok, ha 15-60 perc alatt megszültél.
Ne aggódj,
Igazabol arra gondoltam, hogy ha most magzatvizelfolyassal indul a szules, akkor is gyorsan tagulok-e, ha jonnek a fajasok, m erre van beallva a szervezetem (akar oxi-val akar anelkul).
Mivel ilyen gyorsan szultem a magzatviz elfolyasa utan, igy attol parazok, h ha egyszerre megy el a viz es jonnek a fajasok, akkor nem lesz idom "elpaterolni:)" a ket kisebbet illetve beerni a korhazba.
Abban remenykedem, hogy ejjel indul be, es akkor ferjem itthon van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!