Első babások, mit éreztetek amikor rátok tették a babátokat? Tudtátok egyből szoptatni? Én még nem tudom elképzelni sem, hogy már akkor szoptassam a picit. Pedig nagyon várom és szeretem
Őszintén megmondom, engem annyira kiütöttek szülés közben (oxitocin, fájdalomcsillapító), hogy fel sem fogtam. de így visszagondolva nagyon jó érzés volt :)
Csak néztem, hogy ki ez a gyönyörűség? :D
aztán megfürdették, felöltöztették, engem összestoppoltak és ismét rám rakták, akkor már szopizott is. az nagyon meglepő volt, mint ha egy kis porszívót raktak volna a cicimre, nagyon erősen elkezte szívni (bocsi hasonlatért)
Akkor már kicsit magamnál voltam, felhívtam a szüleimet, hogy elmondjam a nagy hírt, de nem tudtam megszólalni, csak sírtam, írtam :D
Én is azt mondom, hogy a szoptatás ösztön! Ne görcsölj rajta, próbáld meg úgy felfogni mint ha teljesen természetes lenne (egyébként pár nap után tényleg az lesz). ha meg valamiért mégse sikerül elsőre, segítenek majd a kórházban!
gyors és könnyű szülést!!! :)
Én ezt az élmény csak a másodikommal élhettem át, mert az első oxigénhiánnyal született, őt nem is láthattam, rögtön elvitték...
Fantasztikus volt, aztán meg kezdett nehéz lenni, mert nagy súlyú volt a baba, mondtam is a férjemnek, hogy jobb lenne, ha leszednék, mert nem sokáig bírom... :o)
Elsővel én is így voltam,rögtön szopott,tudta a dolgát:-)
Második babám csak egy nap után,őt szépen megtanítottam(amire kicsit büszke is vagyok,de hiszem én is hogy ösztönből tudni fogod),2.nap már szopott ahogy kellett:-D
az enyémet rám tették és fogalma sem volt ,hogy mit kéne csinálni. már 14 hós lesz és egyetlen egyszer sem szívta meg a mellemet. pedig tej lett volna. egyszerűen nem ment neki... pedig laktációs tanácsadó járt naponta hozzánk, LLL-esek próbáltak segíteni, stbstb. de nem...
:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!