Melyik a legolcsóbb tápszer?
Kérlek ne ítéljetek el, férjem lelépett és albérletben maradtunk kisfiammal teljesen egyedül. És melyik pelenkát lenne érdemes megvennem?
Eddig megvehettem neki a Bebát meg a Pampers premium caret, de jövő hónaptól sajnos nem megy. 9,5 hós.
Szerintem a Rossmann és Dm tápszerei egész jó árban vannak, és szerintem azok is jók, sokan használják őket...
Pelusból pedig olcsóak körül én az Aldisat szeretem, bír annyit mint a pampers. De a rossmannos is jó, dm-est nem próbáltam, de azt is szeretik úgy hallottam...
a Milupa 2 350g-os kerül asszem vmi 6-700Ft-ba...
Am ajánlom a zöld tescos pelust kb 3-3500Ft-ért szokott lenni mi a 4-est használjuk az 54db-os asszem...
Mülleres (Beauty Baby) pelus, olcsóbb mint a Pampers, de szerintem ugyan olyan (max icipicit vastagabb). (4-es méretből 35 db 1590 Ft.)
Az én fiam tejfehérje-érzékeny "gyanús", Milumil Peptit eszik, a 6+-os ebből 205 Ft.-ba kerül, szerintem ez a legolcsóbb, de persze csak indokoltan írják fel.
Kívánok Nektek minden jót, Kitartást!
kedves 3-as hányas tápszert használod? Mert mi is ezt használjuk és nekünk 1doboz kerül 629ft-be mi még az 1est használjuk. 4,5hónapos a babám.
Kérdező nekem az orvos azt mondta hogy 1éves koráig fel tudja írni receptre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!