Szurkálás, görcsök, 4 nap menzeszig, teszt?
Sziasztok!
28-29 napos ciklusaim vannak, 4 nap van a nemvártig. Tegnap kb. 3-4x bal oldalt lent enyhe szurkáló fájdalmat éreztem , de csak egy fél percig. Azóta olyan megjön érzésem van. Fehér, de inkább átlátszó folyásom van. Ezek utaltak terhességre valakinél? Szerintetek mikor érdemes tesztet végezni?
Ezek pont semmire nem utalnak.
Ha késik, tesztelj.
Amikor nem jön meg akkor érdemes tesztet végezni.
Négy napos van a mensiig...ez még semmit nem jelent..
Amúgy is,a szurkolás bármiről lehet
Nekem van,hogy akármikor szurkal,beleszur,begorcsol.
Mégse vagyok terhes.Es semmi bajom nincs.
Ne képzeljünk be tüneteket mensi előtt 4 nappal.
És elírtam egy csomó szót,siettem bocsi
2
Teljesen ugyan ez a helyzet velem is.... De én lüke voltam reggel és csináltam egy tesztet nekem negatív lett...
De neked remélem sikerül 🤞
Köszönöm a válaszokat, ha nem jön meg, tesztelek és jelentkezem!
4-es, 1-2 nap múlva még hátha ..🙏🏼
Kedves vagy köszönöm.. ❤️
Szurkolok neked mindenképp jelenkezz majd 😊😊
Ovu után fehér, ragadós folyásom van ami szintén normális és nem köthető terhességhez.
Viszont a héten nekem is szurkáló érzésem volt napjában többször is hol középen hol oldalt, de alhas tájékon meg olykor ilyen húzódó érzés. Nekem 5 nap van hátra a nem vártig, jövő hèt kedden tesztelek reggel.
Ismerős igen... De szerintem már csak beképzelem ezeket.. Nagyon vágyunk a babára
Majd megirod te is hogy milyet lett a tested? 🤞🤞
4-es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!