A barátnőmnek minden tünete megvan, hogy meg fog neki jönni, de van egy kis gond... Terhes lehet?
Minden a szokásos, a hangulata, az évesi szokásai, a pattanásai, az összes jele megvan arra, hogy mindjárt menstruálni fog. Viszont már 1 napja késik és enyhe görcsök mellett egy nagyon pici vér is távozott belőle. Tartunk tőle, hogy beágyazódási vér lehet...
Szerintetek a mensis tünetek ellenére lehet terhes?
A beágyazódási vérzés nem az esedékes menstruációkor jelentkezik (már ha jelentkezik), hanem korábban.
A kérdés igazából az volna, hogy védekeztetek-e megfelelően? Ha a válasz igen, akkor nincs mitől tartanotok, előfordul hogy késik. Ha viszont a válasz nem, akkor battyogjatok el egy drogériába vagy gyógyszertárba és vegyetek egy tesztet.
A beágyazódási vérzés elég ritka, és ovuláció után kb. 1 héttel van, ami azt is jelenti, hogy a menstruáció előtt!! 1 héttel.
A barátnődnek csak szimplán meg fog jönni.
Sajnos azóta sem jött meg neki, pedig többször volt olyan érzése, hogy meg fog. Tesztet fogunk venni, mert eléggé kezdünk félni.
Visszagondoltam és legutóbb október 7-én (durván 3 héttel ezelőtt) voltunk együtt, óvszerrel védekeztünk és nem benne élveztem el, továbbá utána ellenőriztük a gumit is. Nem értjük, hogy hogyan lehetne ezek után terhes, de mégis félünk.
A megtermékenyüléshez sperma kell.
Ha nem jutott a hüvelybe sperma, fizikailag nem lehetséges a teherbe esés.
Egy lánynak a menzesze nem óramű pontosságú.
Nekem 32 évesen a stressztől képes volt 4-5 hónapon keresztül egy héttel előbb megjönni.
A barátnőd nem lehet terhes, ha nem jutott sperma a hüvelyébe, mivel az alapfeltétel a megtermékenyüléshez.
Máskülönben most van itt Jézus második eljövetele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!