Ha 2 naponta vagyunk együtt a férjemmel (tehát középidőben is) akkor mitől lehet hogy eddig nem sikerült teherbeesnem?
Ha így sokkolod magad, akkor tényleg nehezebben jön össze a bébi. nekem az első gyerek az első hóban összejött, második a 8. hónapban. és akkor is minden ok. volt.
szóval nyugi.
3 hónap után változhat-e valami???
Egy-egy hónapban ha volt peteérésed és éppen akkor együtt is voltatok, akkor az esélyed a terhességre 20%.
Nekünk az 5. hónapban sikerült, nincs ebben semmi furcsa. Ez nem automata, hogy bedobod a pénzt, és megkapod a csokit!!!
Várjál szépen türelmesen, ez is a dologhoz tartozik.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom hogy nem automata,de sajnos egyfolytában azon jár az eszem hogy valami baj van és azért nem sikerül.Ráadásul a méhem is visszahajló....
olyan nincs,hogy visszahajló,csak hátrahajló...
de ez nem akadályozza a teherbeesést...
3 hónap pedig még semmi
Talán nem kéne így rágörcsölni!!??És sikerülne....
egyfolytában azon jár az eszem hogy valami baj van
Na ez a baj.Ez még csak a 3.hónap.Egy ciklusban,ahogy előttem írták 20-25 % az esély akkor is,ha minden rendben van.Ha állandóan ezen görcsölsz,még tovább fog tartani.Ebbe a hibába nagyon sokan beleesnek(beleesünk).
Akkor legyetek együtt,amikor jól esik,és akkor menni fog.
Tudom hogy nem szabadna ennyire rágörcsölni,de könnyebb mondani mint kivitelezni a "nem rágörcsölést" :( Nővéremnek sem sikerült teherbeesnie,mert nem volt peteérése,de elment hamarabb az orvoshoz és azt mondta hogy már régóta próbálkoznak így kivizsgálták,de mint kiderült hiába is próbálkoztak volna 1 évig is akár...de így már 35 hetes terhes:)
Kedves utolsó válaszoló,te változtattál valamin abban a hónapban amikor sikerült vagy mindent úgy csináltatok mint előtte?
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!