Egyik naprol a másikra elmult a mensi görcs nagyon kicsi barnázásom van 2 napja. Nov.9 körül volt peteérésem azota folyamatosan volt mensi görcsöm mára elmult. Nov.24-re nem várom. Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 19:08
1/3 anonim válasza:
Nem kérdezted ezt már meg párszor? Hányszor akarod kiírni?
2/3 anonim válasza:
Megértelek ha nem kapsz elég választ vmikor én sem de attól még nem kell ennyiszer kiírni, mert így még inkább nem fog neked senkisem válaszolni! De látom nagyon türelmetlen vagy menj el holnap gyógyszertárba vegyél 10-es érzékenységű tesztet és reggeli első vizeletből csináld meg. Rakd félre addig és ha megvetted hazamész megcsinálod volt már rá példa akinek ilyen hamar kimutatta de ha negatív 25-én próbáld újra reggel! Drukkolok
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, itt nem fogsz választ kapni, akárhányszor kérdezed meg. Nem látunk beléd, max saccolni tudunk, azzal meg nem sokra mész. Legyél türelmes, és várd meg a 24-ét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!