Már nagyon tanácstalan vagyok! Most akkor babát várok vagy sem? Valakinek hasonló tapasztalata?
Szerintem jól összezavartad a szervezetedet.
Nem gondolom, hogy terhes lennél, de jobb is. Ha babát akarsz ne szedd a bogyót. Ha szeded, akkor meg ne akarj babát.
Hagyd abba a gyógyszert, ha már időszerűnek gondolod, hogy újra teherbe ess, és akkor tiszta szervezettel hajrá!
Szorítok. Nekem is volt két missed ab-m, egymás után fél év különbséggel. Érdemes körültekintőbbnek lenned a jövőben.
Szia!
Ha nem jön meg, tesztelj kétnaponta, de ha van olcsó teszted, akár minden reggel is megteheted, hátha csak kevés még a HCG. Ha babás vagy, bármelyik reggel lehet pozi a teszted. Ha egy-két hét múlva sem változik a helyzet, akkor keresd fel a dokidat, vagy inkább egy endokrinológust, ő hamarabb eljut a diagnózisig.
Hagyd el a fogamzásgátlót, a szeretnél egészséges kisbabát szülni! Hülyeséget csináltál azzal, hogy hol szedted, hol nem, ne is várj rendes ciklust. Figyelj, fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni, viszont nagy az esélye annak, hogy valami probléma lesz a babával a terhesség alatt, vagy megszületése után!
Nekem is volt vetélésem, a 11. héten vették el, nagyon fájt, de túl tettem magam rajta, és sikerült teherbe esnem utána, megfogadva az orvosom tanácsait. Szerintem te is ezt tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!