1 évet vártunk a babára és most itt van?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva esküvő és annyira nagyon boldogok vagyunk,hogy most egy gyönyörű pozitívat teszteltünk!!!
Örülnétek ti is velünk?Leírhatatlanul boldogok vagyunk!!!:D
2012. máj. 2. 12:57
1/23 anonim válasza:
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk nektek:))))ez a legcsodálatosabb egy no életében szeret-szeretik és anya lessz!!!!sok boldogságot:)
2/23 anonim válasza:
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!
Ha megkérlek, feltennéd a tesztedet ide? Köszi :)
3/23 anonim válasza:
mégis csak szép az élet!!!
Sok boldogságot kívánok nektek!!! Szeressétek egymást sokáig!
Vigyázz nagyon a babóra!
5/23 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot Nektek és boldog babavárást! :)
6/23 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagy gratula nektek.Vigyázzatok magatokra és egymásra is.Sok boldogságot.
7/23 anonim válasza:
Köszi a képet, szívből gratulálok!!!!!!
Ekkora boldogságot!!! Szuper!!!!!!!
8/23 anonim válasza:
Hányadik dpo-on készült ez a teszt?
9/23 anonim válasza:
Késett a mensid? Mikor teszteltél? Késés után vagy még előtte???
10/23 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint nem tudom,hogy mikor lettem terhes,mert utoljára március 1.én jött meg.Meg elvoltam foglalva az esküvő szervezéssel.Semmi tünetem nincs csak a mell feszülés.Amikor megjött mindig fájt előtte egy héttel,de nekem már vagy 2-3 hete fáj,feszül.
2012. máj. 2. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!