Ez most pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
1 éve próbálkozunk, ma vagyok a 11. dpon és reggel ilyen lett a tesztem. Élőben mintha látnék második csíkot, de olyan extra halvány, hogy néha úgy érzem a szemem káprázik. Át tettem negatívba de így se valami bíztató, viszont mintha látnék valamit! Szerintetek? Mindjárt megőrülök ettől a bizonytalanságtól!
Hasszúrkálást érzek folyamat és tegnap óta gyomorégésem is van ami eddig soha nem volt.
2012. júl. 24. 06:59
1/13 anonim válasza:
Nem tudnál sima képet is felrakni? Én ezen nem tudom eldönteni, de elég sz.r a kép. Talán, mintha...
Amúgy nekem is iszonyat halvány volt pont a 11. dpo-n a tesztem, én sem tudtam elsőre eldönteni.
2/13 anonim válasza:
Tegyél fel légyszi rendes képet.Ebből nem igazán tudom kivenni,hogy negatív,vagy pozitív
4/13 anonim válasza:
Ez negatívnak látszik, de attól még te láthatsz rajta valamit. A 11. dpo. még korai, sokszor nem sokat mutat ilyenkor a teszt. Nekem ikrekkel volt nagyon halvány ezen a napon a tesztem.
5/13 anonim válasza:
Ez egyenlőre negatív de lehet hogy 14 dpon már ott lesz a második csík!Sok sikert
6/13 anonim válasza:
Sajna én semmit nem látok rajta, de a 11. dpo amúgy is nagyon korai. Várd meg amíg késik, addig ne stresszeld magad hiába.
7/13 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele mint,te.Mintha,aztán jobban megnézem mégse...Szerintem ez egyelőre negatív.DE!11 dpon még nem mutat sokat a teszt,kb. 3 nap múlva tesztelj.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát kíváncsi leszek!
Ha érdekel titeket, írok majd 2-3 nap múlva.
2012. júl. 24. 07:58
9/13 anonim válasza:
Persze hogy érdekel:)Én is igy voltam amugy, de nekem sajna nega volt.na majd ebben a hónapban. még 7 nap és tesztelhetek:)
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó szurkolok neked! Majd írok!
2012. júl. 24. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!