Segített már valakinek a Pre-seed sikosító gél? Állítólag kedvező körülményeket biztosít a spermiumoknak.
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-09-07 16:33
A válaszok
Láttam én is a hirdetését, de én nem hiszem el. Majd akkor, ha az orvosom megerősíti a hatékonyságát. Szerintem ez csak reklámfogás, sokkal inkább hiszek a természetes segédanyagokban (gyógyteák, barátcserje stb.) és a pozitív lelkiállapotban.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-07 19:55
én is akartam venni, mert nálunk kevés a sperma de 8500 ft.. még meg gondolom. az andrologus azt mondta hogy nem árt.. de nem mondta hogy használna..
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-07 19:58
A kérdező kommentje: Én a Tescoban vettem 2300 ft-ért! 6 db van benne, ha már megvan kipróbálom. Köszi nektek!
A komment megírásának időpontja: 2009-09-08 08:46
Használt neked ez a gél? Mert én most próbáltam és nagyon izgulok.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 10:57
A kérdező kommentje: Szia! Hát nekem nem, de azért, mert azóta ovutesztet használok, és teljesen más időpontban van pém, mint gondoltam.
A komment megírásának időpontja: 2009-10-30 16:40
Én pont jó időpontba használtam. Nagyon kíváncsi vagyok. Most kellene megjönnie.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-01 12:39
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!