Késik a mensesem egy hete mai tesztem nem egyértelmű?
Figyelt kérdés
szeretnénk babát szedek terhesvitamint és e vitamint .edig mindig egy két nap kűlömbségel de meg jött most már egy hete késik néha vannak görcseim a petefészek körűl is szúrkálgat .a mult héten szédűltem és émelyegtem is de már ez elis mult mi lehet ez ?ha lenne terhesség azt már ki kéne mutassa a teszt igaz?2013. márc. 18. 14:56
3/8 anonim válasza:
Egy hét kimaradás után ki kellene mutatnia.
Sajnálom. :(
4/8 A kérdező kommentje:
esetleg még ha a kimaradt menses előtt estem teherbe olyan van ?
2013. márc. 18. 15:07
5/8 anonim válasza:
hogy mi? ezt a kérdést nem értem, mármint a kimaradt mensesest...
6/8 anonim válasza:
Én értem a kérdést, arra gondolt, hogy az aktuális mensi előtt, ami kimaradt, teherbe eshetett-e. A válasz igen, az is lehet, hogy később volt peteérésed mint általában szokott, ez kitolhatja a mensit. Hőt nem mérsz? Szerintem még nincs minden veszve. Nekem is később van ovum, nem félidőben.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi utolsó látom te érted a kérdést :) de mértem tegnap pl 36,6 volt a hőm.
2013. márc. 18. 17:59
8/8 frászkarikaborsó válasza:
lehet hogy a vitaminok miatt hosszabb a luteális fázisod, ez sose baj! ha nem jött még meg, akkor simán lehet hogy pozitív lesz az a teszt, ismételd meg pár nap múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!