Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Gyerekvállalás, nevelés > Teherbeesés

A kérdés

Mennyibe kerül a lombik program?

Tudom, hogy egy részét állja az EÜ pénztár. A többire gondoltam. (gyógyszerek, stb)
Elsősorban azokat kérdezem, akik tapasztalatokat és tényeket írnak. Köszönöm!

2009-10-20 15:38  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Szia! Az attól függ melyik intézménybe mész és mi a bajotok. Pl. ha a pároddal van a baj, akkor viszonylag olcsó, hiszen, akkor nem kell rengeteg gyógyszer a stimulációhoz. Ha neked nincs peteérésed, akkor sok gyógyszerre van szükség, amiknek húzós áruk van, több százezer Ft. Javaslom, ha ilyenre van szükséged (ami közelt sem biztos) akkor a BMC-be menj, ott a gyógyszereken kívül minden ingyenes.

A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/3Időpont 2009-10-21 10:12 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Köszi. Kivették a petevezetékeket, ez a gond. Hormonálisan rendben vagyok, a férjem is.
Tudod ez a bajom, ez a több százezer forint.:) Ez mit jelent?
Mert elképesztő számokat olvasok, néhol meg 80ezreket emlegetnek nők, összeszámolva egy stimulációt.
Akkor mi az igazság?

# 2/3Időpont 2009-10-21 17:36 Privát üzenet
Nekünk volt már 1 sikertelen lombikunk. Ha benne vagy már a programba, akkor már a vizsgálatok is ingyen vannak, legalábbis a Dévai intézetben. A gyógyszerek húzósak, nekünk az elsőnél kb. 120.000 volt, de ezt szervezet válogatja.

# 3/3Időpont 2009-10-28 16:23 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Alacsony dózis Aspirint ki szedett sikeres lombik program vagy spontán próbálkozás során?
Magyaror-rol koltoztunk Londonba, itt is ugy mukodik a lombik program mint otthon, arban is?
Lombik program esetén mit támogat az OEP?
Hogyan működik most a lombik program a Bp. -i Kaáliban?
Lombik-program során a nőnél akkor is kell különböző gyógyszereket, hormoninjekciókat alkalmazni, ha minden rendben van nála?
Most akkor mennyibe kerül a lombik program?

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Teherbeesés rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu