Lombikos vagyok es most vagyok 2 hetes a visszaültetes utan.2-t ültettek vissza. Kb 10 nap utan enyhe barnázasom volt utana kis verzes es egyik este egy nagy csobbanas a wc-ben. Szerintetek egyik baba megmaradt? Kerlek irjatok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 10:35
1/9 anonim válasza:
biztosat csak az orvos tud mondani, minél elöbb bezsélj vele.
3/9 A kérdező kommentje:
Mèg nem teszteltem mert mar majdnem feladtam.de mivel meg most sincs vèrzesem ma tesztelek.holnap hivom az orvost is.
ti is lombikosok vagytok?
2013. dec. 29. 11:29
4/9 A kérdező kommentje:
Most teszteltem.sajnos egy csìk.szerintetek van kulonbseg a reggeli elsö illetve a napkozben csinalt teszt között?
2013. dec. 29. 12:50
5/9 anonim válasza:
igen van,holnap reggel tesztelj de csak 10-es erősségű teszttel.
6/9 anonim válasza:
sajnos lombiknál ennyi idö után már bármikor csináálod a tesztet ki kéne mutatnia. 3 napos embrionál egy hétre rá kimutatja már 6 naposnál már rá 4 napra. ha ikrek akár mégelöbb. Fura hogy még nem hivtak vissza vérvételre az mutatja ki leghamarabb.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat.Mèg tesztelek reggel egyet, de ez sajnos mar szerintem elment.visszahivtak pentekre vervetelre de akkor jottunk vissza magyarbol hollandiaba.
ti mar babàsak vagytok?
2013. dec. 29. 22:21
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kèrdèsed.Sajnos szomorùan.Most szeretnèk kihagyni 1-2 honapot.utana ujra belevàgni.Nem adom fel termeszetesen.Csak most nehèz mert ugy erzem az egesz testem atalakult belölről.
te milyen idős lombikos vagy?
2013. dec. 31. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!