Szerintetek ez pozitív teszt?
Figyelt kérdés
13.dpo ébredési hőm 37,2.
Soha nem volt még csak valami halványan sejthető második csíkom. A jobb oldali tesztet véletlenül tovább mártottam a tégelybe kb 3másodperccel. Ezen 3 percen belül már forgatás nélkül látszott halványan a második csík. A bal oldalit is ugyanabból a pisiből csináltam ügyelve rá hogy semmit ne szúrjak el. 3 perc után ott is látszódott a második vagy csak a szemem agyam játszik velem. De az nyugtat hogy még órák múlva kikukázott tesztjeimen sem volt soha második csík itt meg mintha... szerintetek? Reménykedhetek?
2016. jan. 19. 06:57
1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy 25-ös xepil. Holnapra nem várom.
2016. jan. 19. 07:01
3/8 anonim válasza:
Szerintem reménykedhetsz;)Én látom mindkettőn halványan a csikocskát;)Holnap még tesztelj.Drukolok
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mindenkepp csinalok meg holnap is :)
2016. jan. 19. 07:26
6/8 anonim válasza:
Ez bizony pozitív, gratulálok
Vigyázzatok magatokra!
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonok :) hihetetlen nem tudom meg felfogni de ahogy egyre tobben irnak kezd valosagos lenni :) a mi kis csodank :)
2016. jan. 19. 11:09
8/8 anonim válasza:
Ilyen volt az enyém is mensi előtt 2 nappal ez halvány de pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!