Mitől van az, hogy megvan minden terhességi tünetem és a teszt negatív?
Hány napja késik a menzeszed?
Lehet még korán teszteltél. Ha már több mint 1 hete késik a menzeszed, akkor szerintem nem vagy terhes, ha a teszt negatív. Ha még csak 1-2 napja késik, akkor szerintem hétvégén tesztelj még egyszer.
Sokan, akik már nagyon szeretnének babát, néha beképzelik maguknak a tüneteket, ezt nem megbántásból írtam, én is voltam így, már 2 hete késett, a teszt negatív, de hányingerem volt reggelente. Végül megjött.
Kedves Kérdező!!
PCO-val nem nőgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz kell menned. IR-ed is van? Fontos lenne tisztázni, mert nem csak a teherbeeséssel lesz problémád.
Egyéb hormongondok? Mindenre kivizsgáltak? Párodat?
És nem 5 éves, hanem friss eredmények kellenek.
Nagyon szurkolok, hogy ne így legyen, de a tüneteid álterhességi tünetek. Nagyon sok nő esik ezen át, aki régóta akar babát. Én 4 hónapon keresztül minden hónapban terhesnek éreztem magamat, majdnem beleőrültem.
Keressetek egy komoly orvost, illetve 10 év után jelentkezzetek be egy meddőségi központba, ott mindenre fény derül. A BMC államilag támogatott, és az úti költség visszatéríthető, ha vidékiek vagytok.
Ne értsd félre, nem megbántásból írom amit most fogok, hanem azért, mert én is csak ültem a seggemen és a nőgyógyászomtól vártam a csodát, mintha az ő dolga lenne teherbe.
Ha nagyon szeretnétek azt a babát, akkor ideje összeszedned magadat és cselekedni.
Én addig vártam, amíg egy csomó hormongondot összeszedtem, és még egy agyalapi mirigy daganatot is növesztettem, ami szintén gátolja a teherbe esést. Szóval cselekedj!
Én drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!