Az nagy baj hogy ha kesett egy hetet? Most ket napja meg verzesem van de sokkal kisebb mennyisegben es masabb szinben mint a menses?
Sokkal sokkal kevesebb a mennyisege. Nagy hasgorcsos vagyok de szinte semmi. Ha kicsit meg nyomom a bal es jobb oldalon az alhasam faj.
Parommal nem vedekezunk szeretnenk babat. De nem tudom mi ez lehet baba ?
Ket napja meg negativ volt a teszt szerintetek? Kerlek csak normalis valaszokat adjatok.
Ha negatív a teszt és vérzel akkor nem vagy terhes. Minden ciklus más csak most sokkal jpbban odafigyelsz mint eddig.
Ilyenkor nagyon nehéz, minden szokatlan jelnél úgy gondolod hátha mégis baba van a dologban, akkor is ha már szinte 0 az esély.
Igaza van az előttem írónak! Tesztelj egyet a biztonság kedvéért; hátha...
De nem minden ciklus egyforma, lehet, hogy ez most szimplán ilyen, terhesség nélkül. Engem is sokszor megszívatott már így a ciklusom.
Akkor mitol kell masfel hete eleg surun pisilnem es mindig szomjas vagyok. Arrol mar nem is beszelek hogy ossze vissza eszek.
Es nem bekepzelem csak azert nem irtam mert a verzeses dolog kulon erdekelt. Eleg hamar elalmosodok pedig en ejjeli bagoly vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!