34. Heti ultrahang nektek is kb 3 perc volt?
A 12. Es 20. Heti utlrahang kb 15-20 perc volt, kaptunk kepeket, es nagyon kedves volt az orvos.
Most egy masik orvos volt, elegge bunko es kevesebb mint 2 perc alatt lemerte a baba mereteit es 1 percre odaforditotta felenk a kepernyot hogy lassuk a babat. Egy kepet nem kaptunk es nem is fenykepezhettuk le a kepernyot, mert azt mondta illegalis :(
Nem is nagyon kerdezhettunk semmit mert mar kuldott is el minket, szinte a varoteremben toroltem le a hasamrol a ultrang gelt.
A kerdesem, nektek is rovidebb volt a harmadik ulrahang? A baba sulyan, meg fejkorterfogat, hasatmero, femur hossz melle kaptatok mas adatot is? Pl hany centis?
Menjek el magan ultrahangra szerintetek?
Elore is koszonom!
Én magándokihoz jártam, 4 hetente találkoztunk és mindig volt UH. A két nagy, illetve a 0., terhességmegállapítós UH kivételével mindegyik rövid volt, 5-6 perces. Fejkörfogat, combcsont, haskörfogat, pici szívhanghallgatás, illetve az áramlásra ránézett mindig. Meg a lába közét vizslatta minden alkalommal kb a fele időben, mert mindig úgy fordult a kislányunk, hogy semmilyen irányból nem lehetett látni. :D
Egyébként tündér a doki, mindenképp hozzá szeretnék járni a következő babáknál is majd, de a 12 és a 18 hetes UH-k kivételével ő sem zaklatta sokáig a babát. :)
Oh, okes ertem. Akkor ezek szerint szerencsenk volt az elso ketto ultrahangnal.
Koszi hogy irtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!