Ajjaj, házi nem főtt, füstölt sonka terhesen?
Jóízüen tízóraiztunk, és most esett le, hogy ez a fajta sonka igazából nyers sonka, én meg terhes vagyok. De olyan jól esett ez a parasztreggeli.
Milyen baj lehet belőle?
Volt már toxoplazma vizsgálatod?
Ha igen és pozitív volt, akkor no para, ha negatív akkor is kicsi az esélye, hogy gáz legyen, csak jobban figyelj oda.
Nem volt még.
Egészséges állatból megfelelő körülmények között készült sonka, nem tudom számít e. A fagyasztóba van azóta, hogy elkészült és bejött a meleg.
Nem lesz baj, ne félj:)
Én mindenből házit ettem és eszek most is:)Bio ez is az is, biobb mint a bio cuccok a bio boltokban:D
Szóval csak azt akartam mondani,hogy nyugi ^^
Az első babámmal betartottam, hogy nyers dolgokat nem eszünk terhesen(hús, tojás). És most valahogy kiment a fejemből ez a "szabály", mondjuk nem is volt ilyen fincsi sonka itthon:D
Köszi.
Nagyon nem aggódok, csak akkor aggódnék, ha most valaki rámzúdítana valami extrém bajt... azért este már nem eszek belőle. Ami maradt abből úgy is töltött paprika lesz:D
Terhességem alatt jóízűen ettem tatárt és tartármártást többször is, mivel nagyon szeretem a rántott zöldségeket tartármártással.
Egészséges kislányom született, 1,5 hónap múlva tölti a 2 évet.
Manapság már mindennel paráztatják szegény kismamákat, lassan már a levegő is ártalmas lesz...
Ne izgulj! Nem lesz semmi bajotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!