38 hetes kis mama vagyok augusztus 20ra vagyok kiírva. De ma reggel óta menstruációs görcs szerű fájdalmat érzek alhasi tájékon. Ez lenne a jóslófájás?
Jaj de írigykedem! Én is augusztus 20-ra vagyok kiírva, de semmi szülésre utaló jelem a keményedéseken kívül nincsen. És már úgy nézek ki, mint egy partra vetett bálna...vizes vagyok tokától-bokáig...Istenem mit meg nem adnék, hogy vajúdhasssak már végre!!!!!
Könnyű, szép szülést neked!
38hkm és 18 hónapos kispasi anyukája
Lehet jósló, de ha nem szűnik, megnézetném magam, de legalábbis a csomagom már bepakolnám, ha közel a kórház.
Egy másik 38 km
De jó neked, én is aug. 20-ra vagyok kiírva de még semmi:(
Sok sikert!! Majd írd meg, hogy mi volt!!
köszönöm a hasznos és kedves választ.
estére megszünt az alhasi fájdalom... ugy hogy akkor még nem indulok sehova de be pakolok.
32hetesen voltam 2hetet kórházban mert egy ujnyira nyitva volt a külső méh szájam de vissza tartották a bébimet.
sok sikert a szülésekhez.már nagyon várom én is hogy szülhessek.
a zombiságban egyet értek mert ha nema fájások kínóznak akkor fél óránként pisilek és ez már kiborít.
jo lenne már túl lenni rajta.
nekem is elég hosszú ideig tart a jósló fájás volt hogy reggeltől estig aztán abba maradt.
mindenkinek könnyű szülést kívánok és jó egészséget sok örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!