Ha hányingerem van, akkor megfelelően fejlődik az embrió?
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 12:22
2/33 anonim válasza:
Vagy igen vagy nem, a hányinger nem jelzi semmilyen formában az embrió fejlődését. Nem is tudom honnan szedtél ilyen butaságot.
Nekem nem volt hányingerem, egyszer se hánytam, mégis egészséges gyerekem lett.
4/33 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz
5/33 A kérdező kommentje:
Mert már elvetéltem 1x, akkor nem volt hányingerem.
Most 6+1 vagyok és két napja hányingeres vagyok. Az nem a hcg magas szintjét jelzi?
2022. jún. 19. 12:26
7/33 A kérdező kommentje:
De ha egyszer eljutottam a 7. hétig és fel is lépett a hányinger, akkor nem mehetett el a baba?!
2022. jún. 19. 12:28
8/33 anonim válasza:
Nekem meg akkor volt hanyingerem, amikor elveteltem. Az egeszséges terhessegeimnél egy pillanatig sem.
9/33 A kérdező kommentje:
8-as, az elég furcsa. Mert a vetélésnél leesik a hormonszint...
2022. jún. 19. 12:31
10/33 anonim válasza:
Nincsen közé a kettőnek egymáshoz. Az, hogy a terhességi hormonális változás kit mennyire visel meg egyén és terhesség függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!