Ilyen korán a következő tünetek lehetnek a terhesség jelei?
Nem akarok gonoszkodni, de peteérés előtt 1 héttel nem hiszem, hogy sikerülhet a baba. Ha persze pontosan tudod, hogy mikor volt peteérésed :) túl sok idő telik el az együttléthez képest :)
A mellfájdalom pms tünet, az alvatlanság meg simán lehet a melegtől is.
Ettől függetlenül drukkolok, hogy sikerüljön :)
Talán valóban sok az az 1 hét.
De nekem pl.mikor megkellett volna jönnie(de már nem jött)a melleim extrán érzékenyek lettek és feszültek.
Csinálj egy érzékeny tetszett.
Amit észrevettem még,hogy gyakran van nagyon melegem, pedig a körülöttem lévők azt mondják,hogy nincs is meleg. (Ez a hűvösen tartott szobában szokott előfordulni,nem kint a 40 fokos melegben nyilván 😅) Az előbb mértem egy hőmérsékletet, 37,09 volt hónaljban. Nem tudom,hogy ez jelenthet e valamit,mert nem hőmérőztem azelőtt,meg mondjuk amúgy is ébredés után kellene mérni,csak kíváncsi voltam. A teszt fog majd biztosat mondani,viszont a héten személyes okokból nem tudom megoldani,így marad egyenlőre a találgatás. Kereken egy hét van a menstruációmig az alkalmazás szerint,amit használok (folyamatosan késik amúgy egy hetet ahoz az időponthoz képest, amit az app ír). Itt követem nyomon a peteérést is (nem szoktam megérezni,hogy mikor van), tehát az sem biztos,hogy pontosan akkor volt,mikor az alkalmazás mutatta. Nehéz ez az időszak a mensi előtt,meg az,hogy nem tudjuk mi folyik a testünkben :(( A Flo nevű appot használom amúgy a mensik nyilvántartására,gondolom vannak itt akik ismerik.
Bocsánat a hosszúra sikerült válaszért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!