Kora terhesen pecsételő vérzésem van kaptam progeszteron mikor hat?
Hát most annyira félek
Majd 2 éve próbálkoztunk erre fő meg ..... 😢 doki is mondta mást nem tudunk ilyenkor tenni
Pont így kezdődött ez a terhességem. Én is pár nappal a pozitív teszt után már az orvosnál voltam vérzéssel. Kaptam progeszteront, nem múlt el… kb 2 hétre rá derült ki, hogy haematoma. Az is eltűnt idővel, de még durvábban véreztem, akkor meg kiderült, hogy a placenta érinti a méhszájat. Most a 19. hétben vagyok és épp nem vérzek, jó lenne egy kis nyugalom. :)
Szóval ennek még simán lehet pozitív kimenetele, használd a progeszteront és próbálj minél többet pihenni. Szurkolok nektek.
Gratulálok #4,#5
Remélem nekem se lesz gond
Tegnap nézte ultrahangon ott van és nem lát gondott
Kicsit nekem is szokott, de az volt az első babával is, akivel nem volt vérzés. Sőt, vele néha egész erősen is szúrt a hasam, de hát ugye kevésbé aggódtam, mert nem volt vérzés és terhesen minden normális.
Neked is gratula és kívánom a legjobbakat! :) #4
Hát remélem nem lesz baj
koszinom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!