Létezik olyan, hogy valaki a terhesség 12. hetében már érzi a baba mozgását?
Igen létezik. Én már a 12-ik héten éreztem.
Bár nem tudom van-e jelentősége, hogy második terhesség volt (az első baba elment 12 hetesen :( )
Szóval szerintem van ilyen. De ehhez persze nagyon kell figyelni és a picinek is rettenetesen kell tepernie és erősebbnek lennie az átlagnál. És mielőtt valaki beszólna, hogy ááá csak bélmozgás volt. 13 hetesen már kívülről is lehetett érezni a kis mozgásokat, és egyértelműen mindenki azt mondta hogy a baba az és nem más.
Uccsó vagyok. Annyit még hozzáfűznék az első 2 hozzászóláshoz, hogy pl nekem 20 hetesen a kisfiam már iszonyatos fájdalmakat okozott a rugdosásával. 23 hetesen meg elrugdosta a vesémet :S megmozdulni nem tudtam annyira fájt.
Én akkor könnyebbültem meg amikor már nem volt annyi helye mozogni a 30ik héttől kb. Bár amikor mégis forgolódott... na az fájt. Néha tényleg azt hittem, hogy a hasamon keresztül akar kibújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!