Olyan depis lettem a terhesség alatt. Más is volt igy?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 21:15
1/9 anonim válasza:
igen, főleg hogy tél is van és alig süt a nap
2/9 anonim válasza:
Én most a végén érzem ezt a "nyomást". Amire rátesz egy lapáttal az időjárás, a bezártság, az örökös problémák körülöttem -> kisfiam és férjem is beteg. Ez már hónapok óta így megy és már nagyon kivagyok ettől. Is.
3/9 anonim válasza:
Én egyszer fent, egyszer lent. Borzasztóan ingadozik a hangulatom, és nagyon érzékeny vagyok. Sírógörcsök jönnek rám. Utána meg nagyon izgatott leszek. Szerintem a feszültség, készülődés, várakozás, türelmetlenség , egyedüllét és persze a tél együttesen járulnak hozzá ehez.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is pont igy érzem magam.Lelkiismeretfurdalásom is van hogy boldognak kellene lennem és néha mégis olyan szomorú vagyok.Bár látom ezzel nem vagyok egyedül.Jó lenne ha télnek vége lenne talán jobban ki lehetne mozdulni.Én is olyan hülyeségeken borulok ki,sirok hogy a végén már azon nevetek:)
2011. jan. 23. 14:54
5/9 anonim válasza:
Én is így érzek néha. Agyamra megy az itthon ülés, viszont az influenzától jobban félek és inkább maradok a seggemen itthon. Bár azon gondolkoztam, hogy az első terhességem alatt, mikor még olyan kis tudatlanka voltam, februárban szültem. Egész télen moziba jártunk és csemegéztünk a bevásárló központokban a baba cuccok után. Sőt, amikor a lányom megszületett, még magunkkal is vittük. Meg sem fordult a fejemben, hogy otthon kéne ülnöm az influenza miatt. Most meg tiszta ideg vagyok miatta! Ezért is vagyok befordulva.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Én még nem ülök otthon, de tiszta depi vagyok! A helyzetem nehezíti, hogy elfordultak tőlem a barátnőim, a munkahelyemen pocsék a hangulat, ki vagyok közösítve, mert terhes mertem lenni, heti 40 órában síri csendben ülök.
Napi rendszerré váltak esténként a kiborulásaim, ilyenkor álomba sírom magam.
Teljesen kész vagyok!
Utálom ezt a helyzetet! 10 hetes terhes vagyok és örülnöm kéne a babának, de inkább csak szorongok!
7/9 A kérdező kommentje:
Látom kismamák nem egyedüli a helyzetem.Kedves utolsó nem tudnál elmenni esetleg táppénzre?Azért az hogy egész álló nap görcsölsz nagyon nem tesz jót.Próbálj meg ne foglalkozni velük bár tudom ez nem könnyű.
2011. jan. 24. 14:12
8/9 anonim válasza:
tervezem, kedves kérdező, de épp ebből van a vitám mindenkivel.
szerintük nincs semmi bajom akkor miért ne dolgoznék!
9/9 A kérdező kommentje:
De ha elmész tp-re akkor már teljesen mindegy mit mondanak ogd meg magad és menj szerintem:)
2011. jan. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!