21hetes vagyok. Már nagyon szeretném berendezni a baba szobáját, a pelenkázó megvan, a kiságyat is már csak el kell hozni. A férjem még nem akarja, azt mondja túl korai. Ki kezdett már ilyenkor rendezkedni?
Én is nagyon hamar elkezdtem megvenni mindent.
Győzd meg, h a végén már nem lesz energiád a boltokat járni, örülsz majd, ha az általános dolgokat el tudod végezni otthon! Ezen kívül jobb is hamar körülnézni, mert így van időd az akcióst kivárni, meg többfélét megnézni. És ha már itt tartunk, könnyebben kifizethető egy-egy dolog apránként, mint egyszerre megvenni mindent.
Nem jó, ha a végére hagyod, mert ha esetleg előbb szülsz, neki kell majd elszaladgálni a cuccokért, míg a kórházban vagy!
Ezeket próbáld elmagyarázni neki.
Én 36 hetes vagyok, de csak most rendezgetjük.
Ruhákat is csak ezen a héten kaptam, most vannak mosás alatt.
Szerintem ráérsz még.
Szia!
Szerintem is ráérsz még!
Az előző esethez hasonlóan jártam már én is. 36 hetesen halt meg a babám, s iszonyú volt a kész szobát elpakolni. Mikor újra babát vártam nem siettem el a babaszoba berendezését, így is elkészült minden, ma háromhetes a negyedik gyerekem.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!