A volt exemmel négy év alatt nem jött össze a baba, majd döntöttem lazítok nem kell komoly kapcsolat. Barátnőm 18 éves fiával (én 30) összejöttem és terhes lettem.4 hetes vagyok. A fiú még nem tudja. Mit tegyek?
Én nagyon szeretném ezt a babát... De a fiúnak még tanulnia kell jövőre érettségizik, utána fősulira szeretne menni. Hogy mondjam meg neki hogy terhes vagyok? Az anyukája a legjobb barátnőm, minden héten találkozunk.
Bejelentett munkahelyem nincsen. Alanyi jogon mennyi pénz jár?
Szia!
Na látod érdemes volt váltani. Gondolom sokáig azt hitted, hogy veled van a baj amiért nem jött össze a baba és most meg itt van :) Gratulálok! Ha ennyire szeretted volna már rég a babát akkor semmi képen ne vetesd el, nem számít, hogy az apja még csak 18 és tanulnia kell stb stb. A gyereket amúgy is mindig a NŐ VÁLLALJA, még egy jól működő házasságban sem lehet előre tudni, hogy mi lesz 2-3 vagy 10 év múlva. Mond el a fiúnak és az anyjának, hogy mi a helyzet. Ha az apa kötelességének fogja érezni akkor úgyis támogatni fogja a gyerekét ha meg nem akkor felesleges aggódni ezen. A barátnőd is felnőtt nő, ha elmondod neki, hogy mi újság akkor biztos meg fogja érteni. Mondjuk benne van a pakliban, hogy "félteni fogja tőled" a kis fiát... De ha eddig nem féltette most már mit akar... Ne törődj vele ha nem jól fogadják a hírt, neked most saját magaddal és a kisbabáddal kell foglalkoznod, akit már régóta vártál. Sajnos alanyi jogon csak a gyest és a családi pótlékot kaphatod a babára (kb 37 ezer Ft) De a gyerek apjának is kötelessége támogatni. Remélem nem lesz ebből probléma.
Minden jót kívánok neked! Szép baba várást! És még 1x gratula a kis bébihez :)
hűha!
a barátnőd tudja????
Én nem repesnék az örömtől már atól kiakadtam volna ha megtudom hogy a legjobb barátnőm és a fia...
A babát tartsd meg de ne szólj senkinek róla hogy ki az apa elvesztheted a barátnődet is.
A "volt exeddel"? :D Ezek szerint exed is csak volt :D:D:D
Egyébként a helyedben elbújdosnék szégyenemben...bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!