Szoptatós melltartót mikor vegyem meg? A mellem még nőhet? Most 28 hetes kismama vagyok.
Az lesz a jó méret amikor kijössz a kórházból szülés után mert ott a gyermekágyon még bedurran és olyan lesz mint két dinnye az a valós méret ha elöbb veszed később szoríthat és nem tudod mennyit nő majd.
nézd ki hol veszed majd és szülés után elmész és megtudod venni.
Én ajándékba kaptam a 36.héten, akkor kicsi volt rám, mióta megszültem és szoptatok, azóta pont jó, mert inkább lefele lettek nagyobbak a melleim, mint "térfogatra".
:)
Én háromféle méretű szoptatós melltartót vettem kb. 1 hónappal szülés előtt, és mindegyik jó rám, mert olyan rugalmas anyagból vannak, és alkalmazkodnak a mellhez. (Stella a márkája)
Nekem amúgy csak szülés után nőttek meg a melleim, terhesség alatt nem.
Én 35. héten akartam venni, szó szerint elhajtottak a boltból, hogy úgyis nőni fog még, majd 2 hét múlva.
35+5-re született a kisfiam. Simán megvehettem volna 34 hetesen, persze kis ráhagyással. De a jobb fajták elég tágulékonyak, az elején is jók, aztán amikor normailzálódik a helyzet, akkor sem lötyögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!