35 év feletti terhesség esetén milyen vizsgálatok várnak rám?
Szia, én 36 voltam mikor szültem az elsőt 38 leszek mikor a kicsi megszületik, és ahogy előttem írták, csak rajtad múlik, hogy mi az amit kérsz (meg persze a pénztárcádon!!!) Sajnos kevés az olyan vizsgálat amit a dokik "maguktól" ajánlanak fel és nem kell érte fizetni...
Mikor az elsőt szültem nem tudtam, hogy van integrált meg kombinált teszt...stb...rossz lett egy eredményem és rögtön a frászt hozták rám rohantam amniocentézisre mert a dokim ezt ajánlotta. Most talán elkerülhetem (remélem, még nem jött meg az eredményem) mert kértem integrált tesztet persze ez sem kötelező (29.000,-ft nálunk) de ez állítólag 96%-os és ebből talán pontosabb eredményt kapok mint egy sima afp-ből.
Szóval csak rajtad múlik mi az amit bevállalsz pluszban.Legalább is nekem a dokim semmi olyan plusz vizsgálatot nem ajánlott fel amit a betöltött 35. évem miatt javasolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!