Várandósan ti szoptatnátok?
szia!
az én lánykám is szopizott mikor öcsit vártam semmi gond nem volt most is babát várok és a fiam szopizik még nem bánom:)
Szia, én most is szoptatok, 19 hetes kismama vagyok, a lányunk 10 hós.
Az elején (8-10 hetesen) nagyon nehéz volt, iszonyú kimerült voltam, most már nem, jól bírom. Viszont fáj a szoptatás, tényleg fáj, 4 foga van, de nem harap, nagyon ügyes baba, mégis nagyon fáj, tényleg, könny szökik olykor a szemembe, pedig bírom a fájdalmat.
Egyébként 2x szopizik (reggel és este), illetve tízóraira alkalmanként. 1 éves kora körül szeretném leválasztani (az eredeti terv is ez lett volna, ha nem vagyok várandós), este lesz nehéz, mert cicin alszik be, de néha előfordul, hogy nem alszik el, akkor leteszem a kiságyába, 1-2 percig sírdogál, nyöszörög és utána alszik is. Remélem később is sikerül majd!
Kitartást és jó döntést kívánok :)
Köszönöm a válaszaitokat és a megerősítést!
Én is úgy gondoltam , h nem gond a szoptatás és azt hiszem egy darabig még hagyom is a drágámat, de a tesó érkezése előtt szeretném majd leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!