Valaki repült terhesen? 30 hetesen megyünk Hollandiába,2 órás repülőút. Lehet valami gond?
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-03-09 12:46
A válaszok
Semmi,pedig én hányos is voltam végig A TERHESSÉGEM ALATT! Én elmentem a nődokihoz kikértem a véleményét meg hogy nincs e vami gond 31 hetesen mentünk Londonba,én imádok repülni amugy is de csak azt éreztem mint mindig!!!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 12:51
Azt még elfelejtettem probálj meg majd picit sétálni én 2* sétáltam át a repcsi egyik végéből a másikba!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 12:52
Szabad repülni, de érdeklődj a légitársaságnál, mert szerintem neked már szükséged lesz egy igazolásra az orvosodtól, hogy ő is enged repülni. Ez légitársaság-függő, hogy ki meddig viszi el a kismamát igazolás nélkül. Ha szükséges, akkor valószínű a check-innél kérhetik ezt az igazolást.
Mindenképp köss biztosítást azokra a napokra, amíg kinn vagy!
Könnyű szülést és szép utat! ;)
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 13:02
én többször utaztam a terhesség alatt, utoljára a 29. héten
mindenképp írass igazolást a nőgyógyásszal, hogy repülhetsz - ha tud, akkor angolul is írja meg, vagy fordíttasd le, mert engem nem akartak felengedni a gépre Rómában (pedig akkor még nem voltam annyi hetes, hogy hivatalosan igazolás kelljen, de nem tudtam igazolni, hogy még nem vagyok annyi hetes)
maga a repülés nem okozott problémát, annyi kellemetlenséget tapasztaltam csak, hogy néha nyugtalanná vált a baba főleg fel és leszálláskor, nyomta magát, forgolódott
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 14:25
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!