Mindenben kereső:

Gyerekvállalás, nevelés - Terhesség témában kereső:

Kategória: Gyerekvállalás, nevelés > Terhesség

A kérdés

Valaki repült terhesen? 30 hetesen megyünk Hollandiába,2 órás repülőút. Lehet valami gond?

A kérdés kiírásának időpontja: 2009-03-09 12:46

A válaszok
Semmi,pedig én hányos is voltam végig A TERHESSÉGEM ALATT! Én elmentem a nődokihoz kikértem a véleményét meg hogy nincs e vami gond 31 hetesen mentünk Londonba,én imádok repülni amugy is de csak azt éreztem mint mindig!!!

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 12:51
Azt még elfelejtettem probálj meg majd picit sétálni én 2* sétáltam át a repcsi egyik végéből a másikba!

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 12:52
Szabad repülni, de érdeklődj a légitársaságnál, mert szerintem neked már szükséged lesz egy igazolásra az orvosodtól, hogy ő is enged repülni. Ez légitársaság-függő, hogy ki meddig viszi el a kismamát igazolás nélkül. Ha szükséges, akkor valószínű a check-innél kérhetik ezt az igazolást.
Mindenképp köss biztosítást azokra a napokra, amíg kinn vagy!
Könnyű szülést és szép utat! ;)

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 13:02
én többször utaztam a terhesség alatt, utoljára a 29. héten
mindenképp írass igazolást a nőgyógyásszal, hogy repülhetsz - ha tud, akkor angolul is írja meg, vagy fordíttasd le, mert engem nem akartak felengedni a gépre Rómában (pedig akkor még nem voltam annyi hetes, hogy hivatalosan igazolás kelljen, de nem tudtam igazolni, hogy még nem vagyok annyi hetes)

maga a repülés nem okozott problémát, annyi kellemetlenséget tapasztaltam csak, hogy néha nyugtalanná vált a baba főleg fel és leszálláskor, nyomta magát, forgolódott

A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-03-09 14:25
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!

Nyereménytár

Tuti receptek

Elvált nők és férfiak portálja

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu