Előfordul, hogy 1-1 kérdező "eltűnik" miután megkapja a szükséges válaszokat, sőt egyetlen egy hozzászólása sincs az érkezett válaszokhoz. Akkor honnan tudhatnánk sikerült -e segítenünk? (Részletek lent)
Én konkrétan minden nap visszanézem a "megválaszoltjaid" kategóriát is és a kérdéseimhez is van hogy egy hét múlva is visszatérek.
Számomra is érthetetlen,amikor valaki egy "köszi"-t sem bök oda,de hát mások vagyunk.
Ez az internet átka.
Az utóbbi időben megint elég sokat vagyok itt,és sajnos nagyon rossz érzés.
Főképp,ha tényleg szivem lelekem kiteszem,esetleg hosszú perceken át gépelek,vagy előtte kutatok egy kicsit...
Na,mindegy.
Úgyis érted miről beszélek.. :-)
Ilyen eltűnős kérdezők mindig lesznek! Nem lehet mit tenni!
Egyetértek. Ám az sokkal bosszantóbb, ha leírod a véleményedet, mikor teljesen tudatlannak egy kis ismeret szerzést javasolsz, akkor elküldenek a p..ába, mert ilyen is van. Erre lepontoznak. Na ez ok, nem értünk egyet.
Ami viszont a legjobban bosszant, az az, mikor tényleg hasznos választ adsz valami témában, esetleg még újabb kérdést is intéznek hozzád, amire szintén válaszolsz legjobb tudásod szerint, de akkor sem ítélik hasznosnak a válaszod. Hát ezért teljesen felesleges is ez a hasznosság feltüntetése a válaszoknál, mert nem az alapján választanak ikont az emberek, hogy hasznos vagy nem, hanem tetszik, vagy nem tetszik.
Ez az: tényleg "tetszik vagy nem tetszik" -re használják a hülye ikonokat! Én ez nagyon utálom.
S az is rossz, ha valaki nem ír egy köszit sem vissza.
De nem csak a net ilyen...akárhol teszel valami kedveset az emberekkel, alig kapsz érte szép szót. Bezzeg lehurrogni, kötekedni mindenki könnyedén tud.
szerintem is kicsit "bunkóság" mikor írunk jó páran és a kérdező eltűnik.
na ez a százalékolás meg kiakasztó. tök hülyeség. a válaszokat én nem az alapján fogadom meg vagy ítélem meg!jól esik olykor ha én is a megválaszoltjaidra kattintok és látom hogy akár hetek múlva is ír a kérdező hogy mi történt vele vagy ez meg az beválik e?
ha én kérdezek, a legeslegutolsónak is köszönetet írok, mindig én vagyok az utolsó aki a kérdésemben ír.
Sziasztok!
...
Nah jah... van olyan, amikor úgymond találgatunk tanácsot adunk, lehet ez is az is...erre nem tudjuk meg mi lett. Például én nem szeretek feleslegesen kérdést feltenni, és ugye elvileg van is fenn hasonló, ott is vannak tanácsok, de nem derül ki hoyan alakult a kérdezőnél...olyankor olyan csalódott vagyok. Főleg amikro én is válaszolok és nem tudom meg mi történt, pedig én is az a beleélős, mésik helyébe képzelős fajta vagyok. Ilyenkor csalódok, pedig előfordul, hogy hetekig visszatérek, hátha eszébejut,hogy kiírt valamilyen kérdést:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!