Hogyan kell intézni a védőnőhöz való bejelentkezést?
Keresel a közeledben egy kismamát, vagy kisgyerekes anyát, megmondja, hol az ő védőnője, elmész hozzá és mindenben segít.
A tapló nőgyógyászod meg cseréld le.
Papirt legalabb adott a nogyogyasz a vizsgalat utan?
Az kellene.
De tenyleg csak annyit kell tenni, hogy felhivod a vedonoi szolgalatot, elmondod, hogy babat varsz. Kerdezni fogjak a cimedet, nem a lakcimkartya szerintit, hanem azt, ahol tenylegesen elsz es ahova a baba is erkezni fog. Megmondjak, hogy annak a korzetnek ki a vedonoje, lehet, hogy mar akkor tudsz is vele egyeztetni idopontot, vagy visszahiv ot teged, visszahivod te, amikor bent van.
O allitja ki a kiskonyvet.
Viszont tolem a kiskonyv kiallitasa elott kerte az elso orvosi leletet.
itt megtalálod melyik utca kihez tartozik.
Te jó ég, kihez jársz Te vizsgálatra?
Én Szeged mellett élek egy faluban, de Szegedre járok nőgyógyászhoz, meg vizsgálatokra. Először is avval az orvosi lelettel, amin már szerepelt a TERHESSÉG BIZONYÍTOTT kijelentés (ez kb. a 6. hét volt) elrobogtam a helyi védőnőhöz, mivel falun csak egy van. Ő felvette az adataimat és kiadta a kis könyvemet. A városi védőnőhöz a 12 hetes uh után kaptam időpontot, amit a vizsgálatot elvégző doki asszisztense intézett telefonon nekem a Vasas Szent Péterben. Így két védőnőm van, mivel a kórházi beutalókat csak a városi tudja kiadni. Persze mindkettőhöz havonta járok.
Egyébként ha betelefonálsz a Vasasba, ott biztos meg tudják mondani Neked hova tartozol körzetileg, ha már az orvosod ilyen ...
28h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!