11 hetes terhes kismama vagyok és lenne egy kérdésem. Semmi problémám nincs néha egy kis hányingert leszámitva. Ami mostanában kezd zavarni az az arcbőrőm zsirosodása és a patik. Van valami ötletetek, hogy mivel szabadulhatnék meg a patiktól?
Szia!
Sajnos előfordulnak a patik és a gyorsan zsírosodó bőr. Nekem is ez a problémám, de reménykedek, hogy elmúlik, mert én már 17+1 kismami vagyok. Én tonicot használtam rá és arcradírt. Remélem tudtam segíteni :)
Boldog Babavárást! :)
Szia! Mivel ez a hormonoktól van, leginkább tüneti kezelés létezik, tonikok, arcradír, mattító gélkrémek, és ha nincs kánikula, hogy lefolyjon, akkor a mattító púder segíthet szárazon tartani a bőrt.
Nálam mindegyik terhességnél megjelentek, szülés után a hajhullással küzdöttem, de helyre állt minden.
Kitartást! :)
19 hkm
Nem tudsz a pattanásoktól megszabadulni,mert hormonálisan van,csak enyhíteni tudod az arcbőröd zsírosságát.
Én hetente egyszer arcradírt használtam,és naponta tonikot.
Próbáltam sok gyümölcsöt,zöldséget enni és elkerültem a méreganyaggal teli ételeket.Ne fogyassz olyat,amiben tartósítószer,vagy színezőanyag van.A terhesség 21.hetétől nekem elmúlt,és utána a legszebb egy kismama.Ki van simulva a bőröm és ragyog az arcom.Boldog babavárást.29 hetes kismami
nekem is így volt eleinte, de a terhesség második fele óta semmi ilyen panaszom nincs, kitartás!;)
(33h)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!